Co jím
Dneska vám chci trošku přiblížit mé stravování. Jídlo miluji a jím pravidelně (4-5 x denně), nejvíc si užívám snídaně. Jestli si pamatujete, tak na tohle téma už jsem se rozvášnila v předchozím článku. Kvůli snídaním vstávám i o hodinu dříve, abych se o vydatnou a výživnou snídani neochudila.
Pro mě je snídaně základ a každý den se na ní těším. Vždy když vstanu, tedy ještě před snídaní, dělám ranní rituál, který se jmenuje Pozdrav slunce. Vždycky mě to nabudí a nakopne pozitivní energií. Zda po ránu nemáte energii, mrkněte na Youtube a zkuste to. Poté vypiji půl litru čisté vody nebo vody s citronem a pustím se do přípravy snídaně.
Po snídani, cestou do práce, si dám rychlou sváču. V Londýně nakupuji své potraviny v Asdě, která má na londýnské poměry celkem dobré ceny. Navíc je tam vegetariánská značka jídel, kterou jsem si zamilovala. Dělají náhražky šunky, steaků a všeho co jí normální masožravec. Já dlouhou dobu nejím maso a popravdě kuře, vepřové nebo hovězí mi vůbec nechybí. Je skvělé, že všude kam vlezu, už je rozšířený sortiment, takže si můžu koupit náhražky masa a mám z toho ještě skvělý pocit, že nepodporuji masný průmysl.
V práci jsou všichni skvělý a můj šéf je neskutečně přátelský. Obvykle mám připravené krabičky s jídlem, takže hlad u mě nemá šanci. Mám rozdělená jídla na každé 3 hodiny. Snažím se objevovat a vymýšlet různé originální recepty. Jsem ten typ člověka, který radši utratí peníze za kvalitní jídlo, než za oblečení. Objevila jsem tu vegetariánské a veganské restaurace, které hodlám navštívit. 🙂
Prostě a jednoduše řečeno, všechno se odvíjí od toho, zda je člověk dobře najezený. Takže. Jezme kvalitně, zdravě a užívejme života.
Mějte se všichni krásně a já se budu těšit, až vám zase něco málo napíšu o tom, jak to tady vedu.
S pozdravem číšnice v italské restauraci The Pizza Bakers, Denča Z.